Warning message

Our store is currently closed. You are welcome to look around but we are not currently accepting orders.

About Us / Over ons

netherlands.png

 

In 2011 herontdekte ik Lego. Het begon met set 10187 en later volgde set 10220. Toen ik rond 2012 mijn oude Lego (vooral uit de jaren 80 en 90) weer te voorschijn haalde, merkte ik dat niet alles compleet was. Ook merkte ik dat sommige sets flink in waarde waren gestegen, terwijl ze op zolder in een doos lagen weg te stoffen. Ik kwam interessante sites tegen zoals Bricklink en ik kocht af en toe wat gebruikte Lego op Marktplaats. Toen ik onderdelen over hield heb ik maar een winkel geopend op Bricklink en later ook op BrickOwl. In eerste instantie om onderdelen, die ik toch niet gebruik, te verkopen. Dat is nog steeds de reden dat ik Lego verkoop, maar zo nu en dan kan ik het aanvullen met wat unieke Lego-sets, die bijvoorbeeld niet meer in productie zijn, of met splinternieuwe onderdelen.

Naar Lego kopen en verkopen, bouw ik natuurlijk ook! Op mijn Instagram account kan je bijvoorbeeld de ontwikkelingen in mijn Lego stad volgen. 

Als je je af vraagt waar ‘KeverBricks’ vandaan komt, naast Lego heb ik nog een grote hobby.. Kevers.. Niet die beestjes, maar de auto's!

Heb je een vraag over de onderdelen, sets, verzending, of is er iets niet goed gegaan met je bestelling? Neem vooral contact met me op! Ik weet zeker dat we er dan wel uit komen!

www.KeverBricks.nl

 

flag-of-europe.png

Please use Google Translate to translate this page to your language.Last Updated: 3 Jul 2020